Wednesday, April 9, 2014

adduramarketing@yahoo.com

.
0 comments

http://nothingbutnet.com/klt/xmgrtrqhhbobmlehfmqffaolfgmkkk.nvynld

readmore »»

Friday, April 4, 2014

adduramarketing@yahoo.com

.
0 comments

http://onlineclubber.com/dfy/zbfysplnza.gasig

readmore »»

Thursday, April 29, 2010

Salam dari Glenmarie

.
0 comments

Salam sayang semua, hehehe..tak jadi berkebun pagi tadi bawak ke petang pulak..tghari kononnya nak ikut kakakku ke kedai brg kek di tmn desa..tak jadi dia dah pegi dulu..huhu..tinggallah aku terhegeh hegeh bersiap ngalahkan nak pegi hi tea..last2 tertidor jap dgn mekap2..sedar2 suamiku tel katanya nak singgah makan dgn datin sri..kelam kabut aku masak..sementara menunggu masak sempat jugaklah anakku si naim bermanja dgn maduku yg dipanggil mama siap ajarkan ngaji lagi..lepas makan mereka pun balik semula ke office...aku balas mesej facebook kejap..jenuh juga ler..sebab lama tak up dates..anak 2 ku gaduh lagi..menjerit jerit..nak suruh pegi kfc nak mainan iron man..bukan kfc yg dorang nak tapi mainannya..bagus sungguh strategi marketing..aku pun p beli..jap lagi sambung ..nak ke glemerie..sambung niat pagi tadi gardening...
Sent via BlackBerry from Maxis

readmore »»

Wednesday, April 28, 2010

I love gardening...jadi ke tak jadi?

.
0 comments

Tiba2 teringat nak membelai tanah yg sekangkang kera tepi rumah tu..nak beli tanah,nak beli pasir,nak beli batu ..nak beli baja..habis jer hantar Adam nak ajak lah partner sorang ni...sampai jer rumah kakak ku ni terus tak jadi dihidangkan pulak kuah durian cicah ngan roti mak oi sedapnya. Kang terkentut kang tau lah sapa punya hehe..aku terus tak jadi pegi..camana ari dah makin tengahari ni..baik ku teruskan niatku ini..sebelum matahari terpacak. Kalau dah duduk bersembang ni rasa kena gam pulak punggungku dgn sofa ni..mulut macam joyah pulak aku pagi2 ni..macam2 benda nak tanya maklum lah kakakku ini ahli falsalfah negara..pendek kata kalau ada masalah dialah tempatku meluahkan rasa..cerita bergaduh dgn laki pun dia tahu lah..hehe..rasanya kena gerak ni tak sampai sungai buluh sampai ke tepi glamerie tu pun jadilah sebelum budak balik sekolah ni..chau jap lagi sambung balik..kita tgk apa jadi lepas ni.
Sent via BlackBerry from Maxis

readmore »»

Sunday, April 25, 2010

Beautiful Monday Morning

.
0 comments

Salam to all,


Sorry lama tak up dates blog sebab saya terlupa saya punya pastword..hehehe..boleh? Terima kasih kepada kawan yg hantar mesej dari bbm,facebook friend and uollss semua I really appreciate...luv u muahhhh..perjalanan hidup yg panjang ini kadang melemaskan..banyak benda nak kena buat, nak kena ingat..lepas satu2 so kalaulah terlupa tlg lah ingatkan saya ni kadang pelupa otak dah jemm..hahaha.



Hari ni saya seronok hantar anak saya ke sekolah si Adam dgn Naim. Naim dlm kereta on the way nak sampai sekolah buat2 batuk taknak ke sekolah sebab dia tgk abg2 dia yg 2 org tu tak sekolah..cuti sebab semalam ada sukan kat sekolah ssk19 subang jaya..yea nak tahu semalam abg dia yg sulung tu juara berjalan..dapat pingat tau. .gold lagi..hehehe..



Thanks to guru besar Pn Rukiah and guru2 yg bersusah payah menjaga anak saya yg autism. Budi baik anda sekalian akan saya kenang selamanya. Oppss! sambung cerita si kecik Adam dah sampai disekolah tiba2 dia cakap; "Alah saya laparlah. Nak breakfast dulu kat restoran Ubi Kayu."



Ini yg malas ni ..ajak g breakfast pulak..nasib baik lah dia tadika lagi. Nak pegi ke restoran ubi kayu jalan tgh jamm..saya pun pergi lah kat akasia saja...makanlah nasi lemak si adam ni..dgn milo panas..dah habis makan dgrlah apa dia cakap alah..saya nak beraklah..tapi taknak kat sekolah toilet tu kecik..tunggu lah dia memerut kat toilet akasia dulu. Pastu hantar sekolah..dan sepeti biasa saya akan kacau kakak sayang saya ni guru cup cakekasih..kak jun..hehehe..ilmu hari2 kena tambah barulah otak berkembang yea tak..sampai jumpa lagi..nanti saya cite lagi ada gossip panasss nak bagi..tungguuu..


Sent via BlackBerry from Maxis

readmore »»

Monday, April 5, 2010

.
0 comments



















hai semua...gambar ni diambil utk berita harian semasa shooting senja permai ..watak saya as mimi yg manja dan sengal ni sebenarnya saya susah sikit nak bawak..tapi terpaksa lah saya selambakan aje...rasanya lagi senang nak bawak watak sedeh2 ni..apapun allhamdulillah dah habis shooting senja permai 68 episod..utk semua jangan lupa saksikan senja permai setiap isnin selasa rabu khamis 9mlm di astro prima..

readmore »»

malam yang meriah

.
0 comments



huhhh...dah lama tak berkumpul macam ni dgn geng2 artis,ibarat harimau terlepas kandang bila sesekali berkumpul..berborak..tapi hati dup dup..takut maklumlah suami takde saya ditemani anak2 diatas puncak genting highland..ni nak cerita ni saya sebenarnya tak pernah pergi red carpet kat atas puncak ni..terlepas jugak kali ni..dgn gaun labuh rekaan zerry zamry..rasa macam tuan puteri je bila pakai2 gaun ni kan..masa yg ditunggu dah tiba saya di solekkan oleh chot,bila dah siap saya turun dgn anak saya yg pakai kasut aldo abahnya..anak dah besar dah 14tahun..perghhh...gile..tak pernah rasanya org menjerit2 memanggil manggil nama saya zarina i luv u...mak datok ramainya peminat...rupanya ada peminat lagi saya ni..seingat saya waktu ke sabah sarawak,singapore dan brunei saja peminat serbu..first time kena serbu di sini..thanks to u alls..i really appreciate..dah semua jumpa lagi..

readmore »»